Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Live Storytelling Digitalnog doba: #Live Twitter Storytelling

No tags 0

Live storytelling menja definiciju klasičnog storytelling-a i dodaje mu jednu novu dimenziju pretvarajući ga u Digitalni storytelling koji bira različite platforme i kanale komunikacije u digitalnom pripovedanju, jedna od njih je upravo Twitter.

Svedoci smo koliku moć ima tvit, kao i snagu u pripovedanju priče u realnom vremenu, i kako samo jedan tvit može da pokrene pravu digitalnu lavinu na globalnom nivou, pripovedajući priču kroz instant konekciju u realnom vremenu.

Priča je danas oslobođena kroz tehnologiju i društvene medije na potpuno nov način, a granica između autora priče i čitalaca, danas digitalnih pratilaca i fanova na različitim društvenim mrežama, korisnicima daje priliku da i sami postanu akteri, da pokrenu novu lavinu, da preokrenu priču u drugom pravcu.

Digitalna priča danas, ukoliko je informativna, ima dobar content i zabavna je može da kreira pravi ideja virus korisnika na globalnom nivou. Tako danas, na globalnom nivou kreirana je nova digitalna moc pripovedanja price na micro publishing nivou, live storytelling je priča koja se dešava, jer se publika angažuje i doprinosi priči, ali je i menja i oblikuje svojom reakcijom.

Pogledajte jedan od inspirativnih dokumentaraca Project #Live Twitter, priču o moći storytelling-a u digitalno doba.

Photo Source: fiercepharma.com